Eerlijk advies bij Buiter Roden


U vindt bij ons geen zeer uitgebreide mening over het voeren van vers vlees aan uw huisdier maar wel een eerlijk advies gebaseerd op ervaringen van onze klanten.
Wij zijn van mening dat een ieder zijn hond of kat datgene moet geven waar het dier in kwestie het goed op doet, en daar is geen standaard advies voor.
Er zijn honden die het geweldig doen op brokken, en er zijn honden welke het goed doen op een combinatie van vers vlees en brokken (geperst) en er zijn honden welke het goed doen op alleen vers vlees (KVV of Barf).
Wat wij wel heel duidelijk merken is dat wanneer een hond problemen heeft het aan te raden is om eens vers vlees te proberen om de problemen op te lossen.
Wij hebben veel klanten die honden hebben welke niet te benoemen problemen hadden (darmproblemen, jeuk, vachtproblemen enz.) die verdwenen toen men vers vlees aan de hond ging voeren.

Een aantal voordelen van vers vlees welke voor vrijwel iedere hond gelden:

  • Ze vinden het heerlijk!
  • Veel minder ontlasting
  • De ontlasting word vaak wat harder (anaalklieren uitgedrukt)
  • Vacht word zachter en gaat vaak meer glimmen!Wij geven onze Mechelse Herder Angel s’morgens 400 gram vers vlees en s’avonds een klein beetje brok (125 gram) en hier doet zij het perfect op.
    Mocht u vragen hebben dan beantwoorden wij ze graag en op een zo eerlijke mogelijke manier, wanneer wij het antwoord niet hebben zullen wij voor u informeren bij onze leveranciers en/of dierenartsen waar wij een goed en vertrouwd gevoel bij hebben.

Angel bij het vers vlees

 

diepvrieseilandkopie

logoopzet_eerlijkvoer_zonder_eerlijk_001

Lotgering

Logo-Lotgering-Website

https://www.lotgering.nl/


Kiezebrink  

logo_Kiezebrink_focus_on_food_1

https://kiezebrink.eu/nl/

Tamro

cab5275747

http://tamro.nl/

Bandit

Carnis
http://www.carnis.nl/

Farmfood

logo farm food

Farmfood