Indien u uw bestelling retour wilt sturen dient u een email te sturen naar bestellingenbuiter@gmail.com . Hierin graag het bestelnummer vermelden en uw rekeningnummer zodat wij het orderbedrag, na ontvangst van uw retour, terug kunnen storten.

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw bestelling retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Het pakket dient in de originele staat en verpakking geretourneerd te worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd te zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen, na ontvangst van uw retour, terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Het pakket dient verstuurd te worden naar onderstaand adres:

Buiter Roden                                                                                             Kanaalstraat 62                 
9301 LT Roden