Brioche broodje met abrikozen en roner rum likeur

Brioche broodje met abrikozen en roner rum likeur

Brioche Brood met abrikoos en Roner Rum Likeur (verkrijgbaar bij Cruwijn) 250 gr tarwebloem25 gr rietsuiker5 gr droge gist1 gram zout50 ml melk, lauwwarm2 eieren100 gr boter, op kamertemperatuur100 gr gedroogde abrikozen (van te voren laten wellen in Roner Rum Likeur)...

Lees meer
Havermout koekjes

Havermout koekjes

Ingrediënten. 150 gram havermout 100 gram zelfrijzend bakmeel 125 gram roomboter in stukjes 200 gram basterdsuiker 1 losgeklopt ei 10 gram citroenrasp 2 vellen plasticfolie Doe alle ingrediënten in een kom en meng alles goed door elkaar. Verdeel het deeg in 2 porties...

Lees meer
Bladerdeeg en mini koffiebroodjes

Bladerdeeg en mini koffiebroodjes

Zelf bladerdeeg maken : 200 gram  boter (heel erg koud) 200 gram bloem (iets extra’s voor het bestuiven) 90 gram koud water 1/2 tl. zout Zorg ervoor dat alle producten goed koud zijn. Meng de bloem, zout, en water totdat er een stug deeg ontstaat. Snijd de...

Lees meer
Foccacia met feta, gedroogde tomaten en noten

Foccacia met feta, gedroogde tomaten en noten

Foccacia met feta, gedr. tomaten en noten Ingrediënten: 600 gram puur volkoren50 gram pittenmix9 gram bakkerszout8-10 gram gist25 gram noten100 gram feta15 gram olijfolie20 gram kerrieOngeveer 400 gram water Voor de afwerking: noten, feta, pittenmix, ...

Lees meer
Mini tulbandjes

Mini tulbandjes

Mini tulbandjes met oranjesnippers Ingrediënten 250 gram bloem250 gram boter5 eieren215 gram suiker10 gram bakpoeder1 zakje vanillesuiker20 gram oranjesnippers20 gram citroenrasp Heel leuk om te bakken in een mini tulbandvorm. Maar het kan ook in een muffinvorm...

Lees meer
Muesli-Notenbrood

Muesli-Notenbrood

Muesli-noten brood Een heerlijk gevuld brood met noten, rozijnen, abrikozen en cranberries. Door kaneel toe te voegen krijg je niet alleen een heerlijke smaak, maar ook een mooie kleur.   INGREDIËNTEN: 300 gram haverzemelenbrood200 gram volkoren basis brood15...

Lees meer
Amandelmeel Cake

Amandelmeel Cake

Ingredienten: 200 gram amandelmeel * Snufje zout ½ theelepel baking soda * 50 gram gebroken lijnzaad * 5 eieren 50 ml. gesmolten kokosolie * 2 eetlepels honing * 1 eetlepel citroenrasp 1 eetlepel speculaaskruiden * 60 gram gemengde noten 75 gram rozijnen * 20 gram...

Lees meer
Roggeverdommeke (in de broodbakmachine)

Roggeverdommeke (in de broodbakmachine)

  Roggeverdommeke (gemaakt in de broodbakmachine) In de middeleeuwen werden er al roggeverdommekes gegeten. Roggebrood was vroeger dagelijkse kost naast aardappelen omdat het zo voedzaam was. Ook in de gevangenis werd het voorgezet. 'Brood voor de verdoemden'...

Lees meer
Hennie’s koffiebroodjes

Hennie’s koffiebroodjes

Hennie’s Koffiebroodjes. Ingrediënten: 250 gram bloem 40 gram krentenbroodpoeder 50 gram boter 5 gram zout 8 gram gist 1 ei 100 gram melk Vulling: 100 gram cranberries 50 gram banketbakkersroommix mengen met 150 gram melk. (opkloppen en laten opstijven) Doe alle...

Lees meer
Wij hebben in ons assortiment alle producten van bakboerderij Eiteweert.
Klik op www.bakboerderij.com voor het volledige assortiment.


 

Een fotoimpressie van onze winkel