Frambozen-chocoladetaart

Frambozen-chocoladetaart

Het recept van ganache werd ons heel vaak gevraagd. Maar wat kun je er mee? Nou bijvoorbeeld een heerlijke frambozentaart glaceren: Ingrediënten: 150 gram boter2 eieren265 gram kristalsuiker225 gram Zeeuwse bloem20 gram cacaopoeder12 gram bakpoeder150 gram...

Lees meer
Rozijnenbrood in de broodbakmachine

Rozijnenbrood in de broodbakmachine

Rozijnenbrood in de broodbakmachine Ingrediënten: 320 gram tarwebloem 8 gram droge gist 220-240 gram water, 6 gram zout 80 gram krentenbroodpoeder vulling: 150-250 gr. (afhankelijke van de machine . Wij hebben 200 gram gebruikt.) Werkwijze: De rozijnen moeten een...

Lees meer
Muesli-notenbrood

Muesli-notenbrood

Muesli-noten brood Een heerlijk gevuld brood met noten, rozijnen, abrikozen en cranberries. Door kaneel toe te voegen krijg je niet alleen een heerlijke smaak, maar ook een mooie kleur.   INGREDIËNTEN: 300 gram haverzemelenbrood200 gram volkoren basis brood15...

Lees meer
Waldkorn gevuld

Waldkorn gevuld

Waldkorn is een geliefd brood bij de thuisbakkers. Het bakt altijd mooi en blijft lang vers. Maar het is ook een hele mooie basis voor een gevuld brood. Dat voordeel van lang vers is dan niet meer zo interessant. Niemand laat dit oud worden. Ingrediënten: 150...

Lees meer
Kerstbrood variaties

Kerstbrood variaties

Kerstbrood variatiesMini Kerststol:Met onze basis voor gevuld brood hebben we twee soorten brood gemaakt.Met de aangegeven hoeveelheden (1x deeg maken)  maak je beide recepten. Begin met de kerstboom, die is het minst bewerkelijk. Je kunt dan de producten achter...

Lees meer
Hunebedbol

Hunebedbol

Ingrediënten: 500 gram broodmixKijk voor de overige ingrediënten op het etiket. Werkwijze Hunebedbol: Doe alle ingrediënten in een kom en meng door elkaar totdat alle droge producten door het water zijn opgenomen.Kneed in de kom of op het werkblad tot een soepel, glad...

Lees meer
Brioche broodje met abrikozen en roner rum likeur

Brioche broodje met abrikozen en roner rum likeur

Brioche Brood met abrikoos en Roner Rum Likeur (verkrijgbaar bij Cruwijn) 250 gr tarwebloem25 gr rietsuiker5 gr droge gist1 gram zout50 ml melk, lauwwarm2 eieren100 gr boter, op kamertemperatuur100 gr gedroogde abrikozen (van te voren laten wellen in Roner Rum Likeur)...

Lees meer
Havermout koekjes

Havermout koekjes

Ingrediënten. 150 gram havermout 100 gram zelfrijzend bakmeel 125 gram roomboter in stukjes 200 gram basterdsuiker 1 losgeklopt ei 10 gram citroenrasp 2 vellen plasticfolie Doe alle ingrediënten in een kom en meng alles goed door elkaar. Verdeel het deeg in 2 porties...

Lees meer
Bladerdeeg en mini koffiebroodjes

Bladerdeeg en mini koffiebroodjes

Zelf bladerdeeg maken : 200 gram  boter (heel erg koud) 200 gram bloem (iets extra’s voor het bestuiven) 90 gram koud water 1/2 tl. zout Zorg ervoor dat alle producten goed koud zijn. Meng de bloem, zout, en water totdat er een stug deeg ontstaat. Snijd de...

Lees meer
Foccacia met feta, gedroogde tomaten en noten

Foccacia met feta, gedroogde tomaten en noten

Foccacia met feta, gedr. tomaten en noten Ingrediënten: 600 gram puur volkoren50 gram pittenmix9 gram bakkerszout8-10 gram gist25 gram noten100 gram feta15 gram olijfolie20 gram kerrieOngeveer 400 gram water Voor de afwerking: noten, feta, pittenmix, ...

Lees meer
Wij hebben in ons assortiment alle producten van bakboerderij Eiteweert.
Klik op www.bakboerderij.com voor het volledige assortiment.


 

Een fotoimpressie van onze winkel