Zeeuwse Bolussen

Zeeuwse Bolussen

  Ingrediënten:        500 gram bloem 15 gram kristalsuiker ½ ei 10 gram zout 12 gram droge gist 220 gram water 50 gram melk 25 gram roomboter (gesmolten) Suikermengsel: 200 gram donkere basterdsuiker 3 ½ eetlepel kaneelpoeder Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op...

Kerstbrood

Kerstbrood

Buy garage kits online , have the latest kits for sale, cheaper price when wholesale "; garage kit shop,garage kit model,garage kit uk,garage kit anime,garage kit painting,garage kitchener,garage kit tutorial,garage kits melbourne,garage kits lowes,garage kit...

Speculaas rondo’s

Speculaas rondo’s

SPECULAASRONDO'S Speculaas rondo's. Als bakring kun je de professionele rondo ring gebruiken, maar natuurlijk ook heel goed de RVS dessertring. Grondstoffen: 1 pakje mix voor voor gevuld speculaas 175 gram boter 1-2 eetlepels melk amandelschaafsel ongeveer 300 gram...

Speculaasvlecht

Speculaasvlecht

Spoeculaasvlecht Ingrediënten: 500 gram farina broodmeel * 10 gram droge gist * 280 gram water (naar eigen oordeel meer of minder) 7,5 gram zout * 15 gram olijfolie Speculaasvulling: 60 gram boter 50 gram suiker 3 theelepels speculaaskruiden * (Dit is voor 2...

Gevuld brood (gebakken in de broodbakmachine)

Gevuld brood (gebakken in de broodbakmachine)

500 gram mix voor zoet gevuld brood  * 15 gram droge gist * 300 gram water 75 gram rozijnen * 25 hazelnoten in kleine stukjes * 40 gram walnoten in kleine stukjes * 30 gram amandelschaafsel * 30 gram cranberries * 30 gram geraspte kokos of krullen * 20 gram...

Pizzabroodjes met kaas

Pizzabroodjes met kaas

500 gram farina “00" 10 gram droge gist 300 gram water 7,5 gram zout 15 gram olijfolie Meng dit deeg. Ik heb het gemengd  in de Panasonic Broodbakmachine op de “pizzastand”. Verdeel het deeg in 8 stukken. Rol het uit tot lange ovalen van ongeveer 20 cm en bestrijk ze...

Brioche (met chocoladestukken en rum)

Brioche (met chocoladestukken en rum)

Brioche (met chocoladestukjes en rum) (Eventueel kun je het deeg kneden in de Panasonic Broodbakmachine menu 23) Tarwebloem (groen)  400 gram * 1 eetlepel met suiker Theelepel met zout * 125 gram boter in blokjes van 2 cm. gesneden en in de koelkast bewaard 3 eieren...

Muesli-Noten-Abrikozenbrood

Muesli-Noten-Abrikozenbrood

Ingredienten: 2 ½ dl. water, 2 eetlepels  zonnebloemolie, 1 eetlepel honing, 300 gram tarwebloem. 85 gram drents volkorenmeel, 65 gram muesli, 85 gram walnoten, 3 eetlepels magere melkpoeder, 1 ½ tl. zout, 1 ½ tl. gedroogde  gist, 70 gr.  abrikozen in stukjes. Doe de...

Damper met kaas en bieslook

Damper met kaas en bieslook

Damper met kaas en bieslook (een AUSTRALISCH sojabrood, vroeger gemaakt door veedrijvers en landlopers. Tegenwoordig populair bij kampeerders. Eet een damper op dezelfde dag dat je het bakt. Liefs warm) 450 gram tarwebloem 3 tl. bakpoeder Snufje zeezout 100 gr....

Wij hebben in ons assortiment alle producten van bakboerderij Eiteweert.
Klik op www.bakboerderij.com voor het volledige assortiment.


Broodbakworkshops:
Beginners € 17,50
Gevorderden € 25,00

maandag 6 maart nog 1 plaats
dinsdag 14 maart gevorderden (Vlechtbroden etc.) : nog 6 plaatsen
Nieuwe datums in het najaar volgen zo spoedig mogelijk.


 

Een fotoimpressie van onze winkel

Uitgelicht

Poffert

Poffert

Poffert : Eenvoudig zelf te maken met het meel van Hoeve Eiteweert. De oma's Poffertmix (Specialiteit uit het Noorden) mengen met 2 eieren en 350 gram melk. (Het recept staat op de...