Ontbijtkoek met oudewijven kruiden

Ontbijtkoek met oudewijven kruiden

Ontbijtkoek met oudewijven kruiden: Ingrediënten 80 gram honing 3 dl. water 120 gram roggebloem 120 gram bruine basterdsuiker 15 gram oudewijvenkruiden 200 gram tarwebloem 10 gram bakpoeder Bereidingswijze: Kook de honing met het water. Zeef de roggebloem. Giet het...

Buiter’s Speciaal Brood

Buiter’s Speciaal Brood

Buiter’s speciaal Brood 250 gram bloem (groen) 250 gram griekse yoghurt 1 theelepel baking soda 1 ei Pancoating of boter om het bakblik in te vetten Voor de vulling 75 gram rozijnen 50 gram cranberries 2 eetlepels kokos 2 eetlepels kaneel Vet het bakblik in. Mix de...

Cake met speltmeel en noten

Cake met speltmeel en noten

Cake van speltmeel en noten 350 gram speltmeel * 4 eieren 150 gram kokosolie * 2 theelepels bakpoeder * 180 gram gemengde noten 75 gram honing * * is verkrijgbaar bij Buiter Roden Verwarm de oven voor op 175 graden Alle ingredienten in een mengkom doen, behalve de...

Muesli – Noten Abrikozen Brood

Muesli – Noten Abrikozen Brood

Muesli-Noten-Abrikozenbrood Ingredienten: 2 ½ dl. water, 2 eetlepels  zonnebloemolie, 1 eetlepel honing, 300 gram tarwebloem. 85 gram drents volkorenmeel, 65 gram muesli, 85 gram walnoten, 3 eetlepels magere melkpoeder, 1 ½ tl. zout, 1 ½ tl. gedroogde  gist, 70 gr. ...

Brioche Brood met Abrikoos en Roner Rum Likeur

Brioche Brood met Abrikoos en Roner Rum Likeur

Brioche Brood met abrikoos en Roner Rum Likeur (verkrijgbaar bij Cruwijn 250 gram bloem 25 gr rietsuiker 5 gr droge gist 1 gram zout 50 ml melk, lauwwarm 2 eieren 100 gr boter, op kamertemperatuur 100 gr gedroogde abrikozen (van te voren laten wellen in Roner Rum...

Roner Kruidenbitter Brood

Roner Kruidenbitter Brood

  200 gram “Jutters”broodmix 200 gram tarwebloem 1 eetlepel bakpoeder 5 gram zout 150 Roner Kruidenbitter (Cruwijn) 2 eetlepels honing (warm) 30 gram gembersiroop ½ lepel oude wijvenkruiden 225 gram water Verwarm de oven voor op 190 graden Vet een bakvorm in.|Doe de...

Pesto-kaas pizzarolletjes

Pesto-kaas pizzarolletjes

  Pesto-kaas pizza rolletjes: Ingrediënten 250 gram bloem 50 gram speltmeel 7 gram droge gist 180 gram melk 30 gram olie 5 gram zout Vulling: 65 gram pijnboompitten (hakken) ½ bundel basilicum (of uit een potje) (In plaats van pijnboompitten en basilicum kun je...

Cake met Rozijnen en Rum

Cake met Rozijnen en Rum

Cake met rozijnen en rum  Ingrediënten: 200 gram zelfrijzend bakmeel 200 gram boter 200 gram suiker 2 zakjes vanillesuiker 3 grote eieren Scheutje rum Rozijnen en/of krenten Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 175 graden. Boter, suiker en vanillesuiker mengen tot...

Advocaat Cake

Advocaat Cake

Advocaat Cake  250 gram zelfrijzend bakmeel 5 gram bakpoeder (optioneel) 250 ml. Zonnebloemolie 250 gram kristalsuiker 4 grote eieren 250 ml. Advocaat Bereiding: De olie, suiker en eieren mengen tot een romig geheel Advocaat langzaam toevoegen en aldoor blijven roeren...

Zeeuwse Bolussen

Zeeuwse Bolussen

  Ingrediënten:        500 gram bloem 15 gram kristalsuiker ½ ei 10 gram zout 12 gram droge gist 220 gram water 50 gram melk 25 gram roomboter (gesmolten) Suikermengsel: 200 gram donkere basterdsuiker 3 ½ eetlepel kaneelpoeder Bereidingswijze: Verwarm de oven...

Wij hebben in ons assortiment alle producten van bakboerderij Eiteweert.
Klik op www.bakboerderij.com voor het volledige assortiment.


 

Een fotoimpressie van onze winkel

Uitgelicht

Poffert

Poffert

Poffert : Eenvoudig zelf te maken met het meel van Hoeve Eiteweert. De oma's Poffertmix (Specialiteit uit het Noorden) mengen met 2 eieren en 350 gram melk. (Het recept staat op de verpakking)