Wij beschikken over een eigen werkplaats waar van maandag t/m vrijdag een monteur aanwezig is. Wij repareren tuin-en parkmachines. Ook kunt u bij ons terecht voor onderdelen en het slijpen van messen.

Indien uw machine stuk is en u bent niet in de gelegenheid om deze te brengen dan kunnen wij de machine met onze servicebus bij u op komen halen ( binnen een straal van 25km ) en weer terug brengen.

Grasmachines hebben, net als auto’s, jaarlijks onderhoud nodig. Door jaarlijks onderhoud uit te laten voeren verlengt dit de levensduur van de machine. In de periode van oktober t/m februari voeren wij daarom winterbeurten uit. Indien u bij ons in het systeem staat wordt er contact met u opgenomen om te informeren of u een winterbeurt wil voor uw machine.

Via onderstaand formulier kunt u uw machine opgeven voor een winterbeurt. Uiteraard mag u ons ook bellen op 050-5019204 om uw opgave door te geven.

Prijzen Winterbeurt

Electromaaier € 40,00
Motormaaier € 90,00 (excl. schoonmaken)
Zitmaaier - 1 cilinder € 170,00 (excl. schoonmaken)
Zitmaaier - 2 cilinder € 175,00 (excl. schoonmaken en luchtfilter)
Schoonmaken Motor € 12,50
Schoonmaken Zitmaaier € 25,00
Robotmaaier (incl. schoonmaken) € 105,00

Genoemde prijzen zijn geldig vanaf 01-10-2023 t/m 23-02-24 !
In een straal van 25 km rondom Roden halen en brengen wij uw maaier gratis !
Buiten de straal van 25 km rondom Roden halen en brengen wij uw maaier in overleg !

* Zitmaaiers met een 2 cilinder motor hebben verschillende luchtfilters. Dit hangt af van het type motor. Om de prijs voor deze zitmaaiers voor een ieder redelijk te houden hebben we besloten om het op deze manier te doen. Wilt U weten wat de meerprijs voor de winterbeurt van Uw 2 cilinder zitmaaier is, dan kunt U vrijblijvend een prijsopgave vragen.
Met nadruk willen we stellen dat wij geen voorstander zijn van het reinigen van de luchtfilter, maar ze bij iedere winterbeurt te vervangen voor nieuw.

Geef via onderstaand formulier direct de winterbeurt voor uw machine op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres (verplicht)

  Uw postcode (verplicht)

  Uw woonplaats (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Gewenst onderhoud

  ElectromaaierMotormaaierZitmaaier 1 cylinderZitmaaier 2 cylindersSchoonmaken motormaaierSchoonmaken zitmaaierWinterbeurt robotmaaier

  Opmerkingen