Als BuiterRoden.nl doen we onze uiterste best om je aan de beste producten te helpen. Mocht het een keer voorkomen dat een product niet aan je verwachtingen voldoet en woon je in de buurt van Roden, dan mag je het product ook altijd retourneren of ruilen bij ons in de winkel. De medewerkers in onze winkel staan altijd voor je klaar en kunnen mogelijk met je meedenken voor een alternatief product.

Een artikel mag je binnen 14 dagen ruilen of retourneren, mits deze aan de volgende voorwaarden voldoet:
– Het artikel moet zitten in de originele onbeschadigde verpakking
– Het artikel mag niet gebruikt zijn (of gewassen zijn)

Als je een online gekocht artikel wilt retourneren in de winkel, neem dan altijd je aankoopbewijs mee, welke we je per e-mail hebben gestuurd direct na je aankoop. Je krijgt direct je geld terug.

Als het niet mogelijk is om het gekochte artikel in de winkel te retourneren, neem dan onderstaande stappen voordat je het artikel naar ons verzend:
– Meld de retourzending binnen 14 dagen aan op het mailadres bestellingenbuiter@gmail.com onder vermelding van het bestelnummer.
– Stuur het pakket retour naar onderstaand adres, tezamen met een print van het retourformulier wat u toegezonden krijgt na uw aanmelding(zie vorige stap).

De kosten voor de retourzending zijn voor u eigen rekening, tenzij:
– Het product door BuiterRoden.nl verkeerd is geleverd
– Het product kapot bij u is aangekomen

*Versproducten, zoals bijvoorbeeld vers vlees zijn om hygiënische redenen uitgezonderd van de mogelijkheid om deze te retourneren.