We verkopen Siku en Bruder speelgoed.

Siku

Siku farmer speelgoed trekkers / tractors modellen zijn zeer gedetailleerde landbouw modellen op de schaal van 1:32. De Siku speelgoed modellen zijn robuust uitgevoerd met een metalen basis, en afgewerkt met kunststof details. Door de standaard schaal van 1:32 zijn deze Siku trekkers / tractors modellen zeer goed te combineren met de andere 1:32 modellen van Siku uit bijvoorbeeld de Siko Control  serie of de verschillende Siko accessoires.

 

Achtergrondinformatie over speelgoed van Bruder

Het speelgoed van het merk Bruder onderscheidt zich van andere speelgoed merken door zijn degelijkheid zonder daardoor details te verliezen.. Zo heeft Bruder een aantal modellen series gebaseerd op bestaande vrachtwagen en tractor modellen. Prachtig voor kinderen om zich hierdoor nog beter identificeren met een bepaald merk.

 

Bruder heeft een zeer breed assortiment van speelgoedtrekkers van de meest voorkomende merken in Nederland. Het merendeel is tevens leverbaar met extra accessoires zoals voorladers en ze zijn eenvoudig uit te breiden met dubbele lucht en aanhangers.

De  prachtige speelgoed vrachtwagens uit de Bruder profi serie zijn zeer robuust en degelijk maar toch ook zeer gedetailleerd uitgevoerd. Bruder vrachtwagens zijn er van de merken Mercedes-Benz (Sprinter en Arocs), MAN (TGA), Scania, Mack, en Unimog. Niet alleen de mooie details, maar ook de vele werkzame onderdelen maken het spelen met deze Bruder speelgoed vrachtwagen modellen tot een feest voor uw kinderen.