Gevuld Brood
Gebakken in de Panasonic ZD-ZB2512
600 gram tarwebloem
10 gram droge gist
320 gram lauw water
20 gram olijfolie
7 gram zout
5 gram suiker (optioneel)
70 gram harde kaas in blokjes van 1 cm.
75 gram olijven zonder pit en gedroogde tomaten
Zet het bakblik van de broodbakmachine op de weegschaal en zet de weegschaal op 0Doe de tarwebloem, de gist, de olijfolie en het water in het bakblik.
Giet het lauwe water er over. Voeg dan de zout en suiker toe.
Plats het bakblik in de broodbakmachine .
Doe de olijven en gedroogde tomaatjes in de rozijnendispenser. (beetje droog deppen, anders zakt het naar onderen als het brood gebakken wordt)
Stel de machine in op “Gevuld Brood”. (menu 04)
Kies de gewenste korstkleur via “crust”en druk op start.
Op het display verschijnt de resterende tijd om de andere ingrediënten handmatig toe te voegen.
Voeg de kaasblokjes toe als je een piepsignaal hoort en druk weer op start. Op het display verschijnt de tijd dat het nog duurt voordat het brood klaar is.
Haal het brood uit de machine wanneer je de pieptoon hoort.
Laat het brood even uitdampen